Om Asle Skoveng Kranservice

Asle Skoveng Kranservice AS ble grunnlagt i 1976 og har hovedkontor på Skedsmokorset noen få kilometer nord for Oslo. Med Østlandet som primærmarked har vi gjennom 45 år opparbeidet inngående kjennskap til lokalområdet. For store og langvarige oppdrag dekker vi selvfølgelig hele Norge. Våre kunder forventer at vi er på plass med riktig utstyr og kompetent mannskap innen 1 time fra bestilling. Som regel kjører vi ut porten innen 15 min. avhengig av utstyret som kreves for jobben.

Vi holder åpent 24/7 gjennom hele året for å kunne tilby størst mulig fleksibilitet ovenfor kundene. Det er alltid et kompetent menneske som svarer telefonen, aldri en robot eller andre automatiske besvarelser. Når behovet til kunden oppstår, er vi alltid klare til å utføre oppdraget!

Vårt primærområde:

Skoveng har dyktige medarbeidere som legger stor fokus på personlig oppfølging. Våre kranfører leverer sine tjenester med kirurgisk presisjon, noe som gjør at vi kan levere avanserte eller høye løft der andre melder pass.  Rekkevidde og presisjon er derfor ikke noe problem. Våre kranførere besitter lang fartstid.

Asle Skoveng Kranservice AS
Orgnr.: 947 780 360

Postadresse og besøksadresse:
Prost Stabels vei 14, 2019 Skedsmokorset

Faktura sendes til: faktura@skoveng.no eller på EHF

Partnere:
TSL Transportsentralen Lillestrøm

Morten Engen & Co Opplæring og kurs

Historie

Startet med en 20 tonns tadano i 1973 – som han hadde i noen få år før han utvida , og i 1988 ble Asle Skoveng ett AS. Da holdt de til på Hellerudsletta. Der hadde de kontor til 93-94. Flyttet hit i 1994. Her kommer mer info.

Her ser vi maskinparken vi startet med i 1973